freeware-planovace-a-kalendare-usporadejte-si-svuj-cas
Článek Freeware plánovače a kalendáře - uspořádejte si svůj čas

Freeware plánovače a kalendáře - uspořádejte si svůj čas | Kapitola 4

Michal Učeň

Michal Učeň

22. 5. 2006 01:00 23

Seznam kapitol

1. Active Desktop Calendar 2. AV kalendář 2 3. DateReminder 4. EasyReminder
5. GooFer ToDo 6. Mozilla Sunbird 7. Závěr

Počítač spousta uživatelů využívá nejen k psaní textů, brouzdání na internetu nebo jako multimediálního zařízení. Často je pohodlné využívat i další spektrum funkcí, které nám nabízejí a jednou z těch hojně používaných je organizace času pomocí různých úkolovníků, organizérů a kalendářů. Výběr je široký a který program může vyhovovat právě vám? Lze mezi freewarem najít i použitelné prográmky? Pojďte se podívat na naše tipy...

Reklama

Slovenský prográmek EasyReminder dokonale plní význam svého jména. Lokalizace do slovenského a českého jazyka je implementována a tak jej mohou používat i odpůrci světových jazyků, ze kterých nastavení podporuje angličtinu. O program oplývající funkcemi se rozhodně nejedná ale je celkem jednoduchý a postrádá zbytečnosti, které by uživatel žádající triviální ovládání a přehlednost nevyužil. Na horním panelu je šest základních tlačítek pro vložení nové poznámky, editaci, smazání, nastavení, nápovědu a vypnutí programu. Ve výpisu jsou uvedeny jednotlivé úkoly, jejich termín a označení, zda-li je u nich nastaven alarm.

Freeware plánovače a kalendáře - uspořádejte si svůj čas
i Zdroj: PCTuning.cz

 
Výpis je jednoduchý a ale přehledný

Při zápisu nové poznámky je nutné vyplnit pouze textové pole s popisem úkolu. Ostatní položky jako termín a alarm jsou volitelné a čistě závislé na požadavku uživatele.

V nastavení toho na výběr moc není
i Zdroj: PCTuning.cz
V nastavení toho na výběr moc není


Zápis nové úlohy nepostrádá všechny důležité parametry a postrádá zbytečné a zdlouhavé nastavování

Zhodnocení

Slovenský prográmek EasyReminder 2.0 je určen především pro ty, kteří od poznámek čekají jednoduchost a rychlou obsluhu. V programu nenajdete takřka žádnou zbytečnou funkci, naopak ale chybí některé z těch důležitých. Naše hodnocení je 5/10.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama