GTA VI vyjde koncem roku 2025, PC verze v nedohlednu
i Zdroj: Rockstar
Novinka GTA VI vyjde koncem roku 2025, PC verze v nedohlednu

GTA VI vyjde koncem roku 2025, PC verze v nedohlednu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

18. 5. 2024 19:35 19

No ták, že jste už také zvědaví, jak bude GTA VI vypadat? A kdo by nebyl, po tolika letech od vydání pětky. Rockstar si dává zatraceně na čas, ale aspoň už víme, kdy zhruba vypukne vřava.

Reklama

Nebudeme to protahovat, podle posledních informací ve zveřejněné zprávě firma Take 2 posunula vydání GTA VI na podzim 2025, čili někdy mezi zářím a prosincem. Původně hra měla vyjít už na začátku roku 2025, tudíž je zde několika měsíční odklad. Nicméně doufejme, že se datum vydání ještě neposune až do roku 2026. Jenže potvrzeny jsou jen platformy Playstation 5 a Xbox X/S. O PC verzi společnost zachovala mlčení. Stejná situace byla i u pátého dílu, nejdříve konzolová verze a pak teprve PC. Ta ale byla technicky mnohem lepší, takže stálo za to čekat. 

Kromě pirátských úniků nehotové verze před dvěma lety zatím nevíme, jak bude hra ve skutečnosti vypadat. Rockstar prozatím vydal před pěti měsíci trailer, který měl všechny navnadit a zvednout ze židle. Což se povedlo, protože od té doby má trailer přes 190 milionů zhlédnutí. Děj by se měl odehrávat ve známém Vice City a budeme hrát za dva kriminální živly, chlapíka Jasona a bábovku Lucii. Vzhledem k zaměření série se těžko dá očekávat, že náplní hry bude pomáhat bezbranným, chránit ozonovou vrstvu a v neděli se chodit modlit do kostela. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama