msi-mega-player-515-maly-na-pohled-velky-uvnitr
Zábava Článek MSI MEGA Player 515: Malý na pohled, velký uvnitř

MSI MEGA Player 515: Malý na pohled, velký uvnitř | Kapitola 7

Wawrzacz Jakub

Wawrzacz Jakub

4. 6. 2004 00:00 29

Seznam kapitol

1. Úvodní projev 2. Vzhled a provedení 3. Příprava a použití 4. Ovládání a vlastnosti
5. Zvuk a sluchátka 6. Instalační CD 7. Co kdyby a Závěr

Alexandr Veliký z Makedonie, Sedm trpaslíků krásné Sněhurky, hobbit Frodo Pytlík z Kraje nebo uznávaný milenec Giacomo Casanova. Všechna tato jména jsou úplně odlišná a přeci mají něco společného - byli to "malí velikáni", kteří psali dějiny a dodnes je zná kde kdo. Přibude k nim i miniaturní MP3 přehrávač MEGA PLAYER 515 společnosti Micro-Star International?

Reklama

Na internetových stránkách společnosti MSI jsem našel nový firmware pro MP3 přehrávač MEGA PLAYER 515, což je opravdu pozitivní zpráva/vlastnost. Je totiž možné, že se dočkáme i podpory formátu OGG.

Další potěšující zprávou je fakt, že zařízení podporuje až 10 jazyků. Vzhledem k tomu, že v tuto chvíli se v přehrávači nachází pouhých 5, je velice pravděpodobné, že se dočkáme lokalizace do našeho mateřského jazyka.

Celkový dojem, závěr

Celkový dojem z MSI MEGA PLAYER 515 je přes jeho nedostatky kladný. Velkým záporem je však jeho cena a to 4 600 Kč bez DPH, která je dána použitou Flash pamětí a musím konstatovat, že za 256 MB je to opravdu hodně. Pokud se však MSI rozhode následovat společnosti Apple, Creative či iriver s 1" pevným diskem, tak rozhodně neprohloupí.

Nebudu zde vypisovat pozitiva a negativa přehrávače, protože ty již znáte z recenze, kde jsem se jim věnoval dostatečně. Jednodušší bude celkové procentuální hodnocení a to ve dvou etapách. První bude hodnocení ve své skupině přehrávačů s Flash pamětí a druhé hodnocení bude ve srovnání s celým trhem MP3 přehrávačů a to jako těch s Flash pamětí, tak těch s 1“ pevnými disky.

85% /  65%

Za zapůjčení MP3 přehrávače děkujeme firmě LEVI Interational.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama