zaloha-dat-neomezene-a-levne
Novinka Záloha dat neomezeně a levně

Záloha dat neomezeně a levně

Martin Stančík

Martin Stančík

3. 10. 2009 00:00 7

McAfee, jedna z největších společností na světě, které se zabývají bezpečnostním softwarem, nyní nabízí zajímavou novou službu.  

Reklama

Koncem tohoto týdne společnost oznámila vydání produktu McAfee Online Backup, což je služba, která automaticky nahrává data z pevného disku vašeho počítače na zabezpečený server společnosti. I když podobné služby nejsou žádnou velkou novinkou a nabízí je více společností, hlavní výhodou McAfee Online Backupu je, že služba jako jedna z mála nabízí neomezenou kapacitu, a tak si můžete být jisti, že budete mít zálohován každý soubor.

Záloha dat neomezeně a levně
i Zdroj: PCTuning.cz

Za celkem solidní cenu 60 dolarů (1050 Kč) ročně můžete zálohovat, kolik dat chcete. Další výhodou je (alespoň podle recenze webu CNET) kvalitní zabezpečení služby, neboť McAfee je v oblasti bezpečnosti společností opravdu zaběhlou. Podle recenze webu ZDNet je pak software velmi intuitivní a snadno se ovládá - navíc nabízí možnost automatické detekce důležitých dat ve vašem PC (od dokumentů až po fotografie). Specifikovat data, která chcete zálohovat, však můžete samozřejmě také vy sami.
 

Zdroj: CNET

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama