vydani-ouya-android-herni-konzole-odlozeno
Novinka Vydání Ouya Android herní konzole odloženo

Vydání Ouya Android herní konzole odloženo

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 5. 2013 15:00 8

Ouya, společnost stojící za vývojem herní Android konzole stejného jména, oznámila, že vydání jejich konzole bude opožděno o tři týdny.

Reklama

Ouya konzole bude tedy k dispozici až 25. června, přičemž původně měla spatřit světlo světa již 4. června. Jelikož je tato konzole finančně podporována projektem Kickstarter, stoupenci, resp. investoři Kickstarter nebudou muset čekat až 25. června a obdrží zmíněnou konzoli již do konce tohoto měsíce.

Pokud jste o této konzoli ještě neslyšeli, jedná se o klasickou herní konzoli, kterou lze připojit k TV až s rozlišením Full HD a která je založená na operačním systému Android. Konzole nabídne  NVIDIA Tegra 3 procesor, 1 GB RAM a 8 GB úložného prostoru, rozšířitelného pomocí USB. Ouya by měla nabídnout širokou nabídku her a to kompletně zadarmo (samozřejmě pouze na vyzkoušení, tedy ne v plných verzích). 

Vydání Ouya Android herní konzole odloženo
i Zdroj: PCTuning.cz

Vydání Ouya Android herní konzole odloženo
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejprve bude konzole k dispozici v Kanadě, Spojených státech a Velké Británii prostřednictvím různých místních prodejců. Ouya v současné době také pracuje na nabídkách k vydání konzole v Německu, Itálii, Japonsku a Latinské Americe. Zda se konzole dostane i k nám, každopádně si toto zařízení můžete objednat v předobjednávce za 99 dolarů, tedy za necelé 2 000 Kč. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama