vertu-ti-smartphone-za-deset-tisic-dolaru
Novinka Vertu Ti: smartphone za deset tisíc dolarů

Vertu Ti: smartphone za deset tisíc dolarů

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

12. 2. 2013 17:30 9

Vertu je britská pobočka společnosti Nokia a zaměřuje se na luxusní produkty, kterým také odpovídá jejich cena. Jejich nejnovější počin má šasi vyrobené z titanu a je ručně zkompletovaný.

Reklama

Chytré telefony jsou cenově čím dál tím více dostupnější. Jasně, kvalita zpracování je u těch nejlevnějších bídná, ale to je jiný příběh. Proti proudu jde britská společnost Vertu, která se zaměřuje na ty nejbohatší.

Vertu Ti: smartphone za deset tisíc dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Jejich nejnovější telefon Vertu Ti je ručně smontován ze 184 částí a punc jedinečnosti tomu dodává podpis onoho člověka, který tak učinil. Lakonický nápis Made in China nahrazuje HAND MADE BY: J. T. Bridge, případně jiné jméno. Dohromady dává šasi vyrobené z titanu, displej chráněný safírovým sklem a pro ty nejmajetnější zdobí telefon 18 karátové červené zlato.

Vertu Ti pohání 1,7 GHz dvou-jádrový procesor Snapdragon S4, který je doplněný 1 GB RAM. Data lze ukládat na vyhrazenou 64 GB interní paměť. Na Vertu Ti je nainstalovaný operační systém Android 4.0. Dále má dva fotoaparáty, každý z jedné strany. jejich rozlišení je 8, resp. 1,3 Mpix.

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama