sony-xperia-tablet-z-je-jiz-mozno-predobjednat
Novinka Sony Xperia Tablet Z je již možno předobjednat

Sony Xperia Tablet Z je již možno předobjednat

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 5. 2013 12:00 5

Nový Sony Xperia Tablet Z byl poprvé představen už asi před třemi měsíci na MWC (Mobile World Congress), přesto se dostává do předprodeje až nyní. 

Reklama

Zahájení prodeje tabletu bylo totiž odloženo až na květen kvůli některým utajeným problémům. Naštěstí se nyní Xperia Tablet Z dostává do fáze předobjednávek.

Sony Xperia Tablet Z je již možno předobjednat
i Zdroj: PCTuning.cz

Společnost Sony zveřejnila možnost předobjednávek nového tabletu na jejich oficiálním blogu již včera. Současně s touto informací zveřejnilo Sony i nové video tohoto tabletu, v němž hraje hlavní roli třínohý pejsek a které si můžete pustit níže. Sony Xperia Tablet Z je vodě a prachu odolný tablet, který je poháněn procesorem S4 Pro s 2 GB RAM a disponuje 10,1“ displejem s rozlišením 1920×1200, 6000 mAh a operačním systémem Android 4.2 Jelly Bean.

Tablet Z se představí hned ve dvou verzích. Jednou s 16 GB úložného prostoru a druhou se 32 GB. První, tedy 16 GB, varianta má cenu 499,99 dolarů, tedy 12 900 korun, přičemž druhou variantu si můžete předobjednat o 100 dolarů dráž, tedy za téměř 15 500 Kč.

Předobjednávky lze provádět v e-shopu výrobce.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama