samsung-oznamil-vydani-smartphonu-galaxy-k-zoom-s-20-7mpx-fotoaparatem
Novinka Samsung oznámil vydání smartphonu Galaxy K Zoom s 20,7Mpx fotoaparátem

Samsung oznámil vydání smartphonu Galaxy K Zoom s 20,7Mpx fotoaparátem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 4. 2014 06:00

Pokud přemýšlíte o koupi nového chytrého telefonu a zároveň si chcete pořídit kvalitní fotoaparát, můžete tyto dvě koupě skloubit do jedné díky novému smartphonu Galaxy K Zoom. 

Reklama

Jedná se prakticky o nástupce chytrého telefonu Galaxy S4 ve verzi Zoom. Hlavním kladem nového telefonu je zmíněný zadní fotoaparát, který má rozlišení 20,7 Mpx a je doplněn xenonovým bleskem a 10× optickým zoomem. Kromě toho se dočkáme také technologie optické obrazové stabilizace. Telefon může tedy posloužit i jako velice obstojný fotoaparát. 

Samsung oznámil vydání smartphonu Galaxy K Zoom s 20,7Mpx fotoaparátem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Samotný telefon je potom vybaven 4,8palcovým Super AMOLED displejem s HD rozlišením (1280 × 720 pixelů). Na čelní straně je pak umístěn další fotoaparát s rozlišením 2 Mpx. Vnitřní úložiště má kapacitu 8 GB. Uvnitř smartphonu je integrováno SoC Exynos 5260 s osmi jádry a grafickým čipem Mali-T624. Procesoru sekundují 2 GB RAM pamětí. Zařízení je napájeno pomocí 2430mAh akumulátoru a nabídne předinstalovaný operační systém Android 4.4 KitKat. Telefon bude k dostání ve třech barevných provedeních a to modré, třpytivě bílé a černé. 

Výrobce bohužel zatím nezveřejnil cenu tohoto netradičního chytrého telefonu. 

Zdroj: HardwareHeaven

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama