muz-predelal-svuj-byt-na-arkadovou-hernu-stalo-ho-to-snoubenku
Novinka Muž předělal svůj byt na arkádovou hernu, stálo ho to snoubenku

Muž předělal svůj byt na arkádovou hernu, stálo ho to snoubenku

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 6. 2014 13:00 6

Chris Kooluris přestavěl svůj byt v arkádovou hernu a realizoval tak svůj sen. V realitě ho kvůli tomu bohužel opustila snoubenka. 

Reklama

Podle zpráv The New York Daily se 37 letý Kooluris rozhodl prodat svůj nábytek včetně postele a namísto toho svůj byt vybavit arkádovými automaty jako je Pac-Man, Punch-Out a StreetFighter II. Za nevšední rekonstrukci bytu zaplatil $26.000. 

K neobvyklému kroku se Kooluris rozhodl poté, co se přestěhoval ke své snoubence a nepodařilo se mu prodat byt v Brooklynu. U snoubenky se prý začal cítit napohodlně a po přečtení sci-fi novely Ernesta Clinea se rozhodl pro radikální řez. 

Muž předělal svůj byt na arkádovou hernu, stálo ho to snoubenku
i Zdroj: PCTuning.cz

"Ta kniha mi prostě otevřela oči" řekl Kooluris. "Něco ve mě probudila a já najednou nemohl uvěřit, že nejsem obklopen věcmi, které jsem měl v dětství rád."

Během přestavby bytu, v níž nesáhl jenom po arkádových hrách, ale také třeba po akčních figurkách Transformers, přikrývkách Želvy Ninja, nebo automatech s cukrovinkami se ho snoubenka rozhodla opustit. To Kooluris, viceprezident PR společnosti Weber Shandwick, nenese moc dobře. My však věříme, že to brzy rozchodí.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama