kde-lezi-zlato-v-socialnich-sitich-je-kvetnovym-tematem-letosniho-rocniku-la-degustation-online
Novinka „Kde leží zlato v sociálních sítích“ je květnovým tématem letošního ročníku La Degustation Online

„Kde leží zlato v sociálních sítích“ je květnovým tématem letošního ročníku La Degustation Online

Redakce PCT

Redakce PCT

13. 5. 2013 21:15 1

Seriál diskusních konferencí "La Degustation Online", který již druhým rokem pořádá Asociace dodavatelů internetových řešení Asociace.BIZ, pokračuje večerem věnovaným tentokrát využití sociálních sítí pro B2B i B2C aktivity.

Reklama

Konference zodpoví otázky týkající se významu a účelu sociálních sítí a především zda a jakým způsobem mohou být využívané pro podnikání a komerční aktivity. Lze díky působení na sítích jako Facebook, Twitter či Google+ získat nové zákazníky a nové objednávky? Představují sociální sítě dosud nedoceněný a dostatečně neprozkoumaný zdroj příjmů? Nebo mají přeci jen pravdu ti, kteří o sociálních sítích hovoří jako o „žroutech času“?

Na tyto a další otázky odpoví zkušení profesionálové v krátkých přednáškách i následné panelové diskusi. V rámci programu se představí Marie Grafová, specialistka na strategie pro sociální sítě společnosti SiteOne, Jakub Mach – šéf projektu ZoomSphere.com a Milan Janecký, který vede pražskou pobočku KBM Group. V panelové diskusi se k nim dále připojí i Filip Gregor ze SocialBakers a Martin Petrášek z eMerite.

Tato v pořadí již třetí konference v letošním roce spojená s ochutnávkou vícechodového degustačního menu se uskuteční ve středu 22. 5. od 18:00 a zájemci se mohou registrovat na stránkách www.ladegustationonline.cz zájemci se mohou registrovat na stránkách www.ladegustationonline.cz

„Kde leží zlato v sociálních sítích“ je květnovým tématem letošního ročníku La Degustation Online
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Ladegustationonline

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama