bude-takto-vypadat-smartphone-samsung-galaxy-s-iii-video
Novinka Bude takto vypadat smartphone Samsung Galaxy S III? [video]

Bude takto vypadat smartphone Samsung Galaxy S III? [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2012 12:15 12

V oficiální prezentaci Samsungu, které se váže k veletrhu CES, se objevil záběr na dosud neznámý smartphone. Jedná se o připravovaný model Galaxy S III?

Reklama

Blíží se veletrh Mobile World Congress (MWC) v Barceloně a tak se pomalu začíná hovořit o novinkách, které zde přední výrobci představí. Asi nejvíce se početná komunita příznivců Androidu těší na nástupce smartphonu Galaxy S II, Samsung Galaxy S III.

Je prakticky potvrzené, že třetí generace nabídne skvělou hardwarovou výbavu. Ostatně bylo tomu tak pokaždé. Těšit se můžeme s největší pravděpodobností na čtyřjádrový procesor a dvanácti megapixelový fotoaparát.

Nepřehlédněte:

Samsung Galaxy S III nabídne výbavu jako z pohádky. Ale jak na tom bude s výdrží baterie?

Takřka za samozřejmé lze poté považovat využití operačního systému Android 4.0 doplněného o grafickou nadstavbou TouchWiz. Samotné zařízení ale zatím nikdo neviděl. Pravděpodobně.

Bude takto vypadat smartphone Samsung Galaxy S III? [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Americká divize Samsungu umístila totiž v minulých dnech na portál YouTube jedno velmi zajímavé video. Jde o sestřih z veletrhu CES 2012, který se uskutečnil v Las Vegas. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se v čase 07:12 neobjevil v záběru dosud nepředstavený telefon.

Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že by se mohlo jednat právě o připravovaný Galaxy S III. Přístroj má velký displej, který sahá až ke krajům a tenký profil.

Já se stejně jako redaktoři serveru Pocket-lint ale přikláním k názoru, že jde o koncept, který korejský výrobce používá výhradně pro marketing a reklamu. Tomu napovídá nejen příliš tenký rámeček kolem displeje, ale hlavně absence důležitých informací ve stavové liště operačního systému Android.

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama