asus-padfone-2-se-chlubi-androidem-4-1-1-jelly-bean
Novinka Asus PadFone 2 se chlubí Androidem 4.1.1 Jelly Bean

Asus PadFone 2 se chlubí Androidem 4.1.1 Jelly Bean

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 12. 2012 17:30 5

Asus je poslední dobou mezi výrobci android zařízení hodně vidět. Úspěch u uživatelů sklidila nejen série tabletů Transformer, ale dobře si vedl i koncept PadFone, který v sobě kombinuje hned tři různé přístroje – telefon, tablet a klávesnici, do které tablet můžete vložit. Jeho druhá generace byla uvedena do prodeje s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Protože ale Asus patří k nejpilnějším výrobcům, bylo jen otázkou času, kdy se na PadFone 2 dostane novější verze 4.1.(1) Jelly Bean.

Reklama

Jako první na dostupnost aktualizace byli upozorněni uživatelé v Asii. Ostatně aby ne, když se tam PadFone 2 začal prodávat nejdříve. Uživatelé v dalších zemích včetně České republiky si ještě musí počkat.

PadFone 2 má čtyřjádrový procesor, podporu sítí LTE a tabletový dock ve zcela novém designu (nový je především způsob propojení tabletu s mobilem, který se nyní vkládá na výšku). Chytrý telefon je vybavený displejem s technologií Super IPS+ s úhlopříčku 4,7 palce a rozlišením 720 × 1280 pixelů a operačním systémem Android.

Asus PadFone 2 prodává v kapacitách 32 GB a 64 GB, které si můžete pořídit od 17 000 Kč, respektive od 22 500 Kč.

Asus PadFone 2 se chlubí Androidem 4.1.1 Jelly Bean
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: FoneArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama