asus-cerberus-herni-headset-pro-chytra-zarizeni-se-dvema-mikrofony
Novinka ASUS Cerberus - herní headset pro chytrá zařízení se dvěma mikrofony

ASUS Cerberus - herní headset pro chytrá zařízení se dvěma mikrofony

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 1. 2014 08:00

ASUS rozšiřuje svoji nabídku herních periferií poněkud netradičním headsetem, který je určen nejen pro osobní počítače, ale také pro chytrá zařízení. 

Reklama

Základem sluchátek jsou mušle, v nichž je ukryt 60 mm měnič z neodymových magnetů. Ušní polštářky mušlí mají průměr 100 mm a významnou měrou přispívají k pohodlí při nošení a také eliminují vnější hluk. 

Nevšedním prvkem, který sluchátka odlišuje od konkurence, je použití dvou mikrofonů namísto tradičního jednoho. K dispozici je in-line mikrofon s ovladačem, umístěný na kabelu, a odnímatelný klasický, polohovatelný mikrofon opatřený pěnovým polštářkem. Druhý zmiňovaný mikron je určen především pro komunikaci se spoluhráči při hraní. První potom slouží spíše na cesty při používání chytrého telefonu či tabletu. 

ASUS Cerberus - herní headset pro chytrá zařízení se dvěma mikrofony
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším velkým kladem je kabel nebo spíše kabely headsetu. K dispozici je totiž 1,2 metrový kabel, který je přímo připojen do headsetu a další 1,3 prodlužovací kabel. Celkem se tedy může headset pochlubit délkou kabelu 2,5 m. Oba kabely jsou opletené látkovou bužírkou, což zabraňuje poškození kabelu při jeho ohýbání nebo srolování. Součástí balení je také Y-split redukce, která rozděluje jeden kabel na dva 3,5 mm jacky. 

Díky tomuto vybavení jsou sluchátka vhodná jak pro stolní počítače a notebooky, tak pro chytrá zařízení, hudební přehrávače a přenosné MP3 přehrávače. Hmotnost Cerberus headsetu je 266 g. ASUS bohužel zatím nezveřejnil cenu. Nového headsetu bychom se pravděpodobně měli dočkat v horizontu týdnů.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama