zalman-z9-a-z9-plus-levne-skrine-od-zalmanu
Novinka Zalman Z9 a Z9 Plus — levné skříně od Zalmanu

Zalman Z9 a Z9 Plus — levné skříně od Zalmanu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

7. 11. 2010 10:00 5

Tento týden se nám roztrhl pomyslný pytel s počítačovými skříněmi. Nové skříně jsme viděli od Gigabyte a teď jsou tu další od Zalmanu.

Reklama

Uprostřed týdne představil Gigabyte svou skříň nejnižší třídy, nyní to je Zalman, který ale míří do nižší střední třídy. Skříně Z9 a Z9 Plus jsou vyrobeny z ocelového plechu. Předek skřně bude z perforovaného plechu doplněný plastovými prostorovými výstupy. Na bočnici najdeme jak perforaci s možností osadit ventilátor, tak i malé kusy plexi. Obě skříněmají rozměry 207 × 464 × 504 mm, obsahují tři externí 5,25" pozice pro mechaniky nebo regulátory a dva 120mm větráčky. Jeden s modrým podsvícením vpředu a nepodsvícený vzadu.

Vpředu pak najdeme panel s audio porty (sluchátka a mikrofon) a čtyři USB 2.0 porty. Zde je právě rozdíl mezi standardní verzi a verzí Plus — plus verze bude mít na tomto panelu i dvoukanálový regulátor větráčků, tepltotní čidlo. Základní verze Z9 bude stát $64 (1 200 Kč) a verz Z9 Plus $75 (1 400 Kč) a v obchodech se objeví příští měsíc.

Zalman Z9 a Z9 Plus — levné skříně od Zalmanu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCMagazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama