xperia-play-herni-telefon-s-androidem-se-bude-prodavat-uz-koncem-brezna
Novinka Xperia Play, herní telefon s Androidem, se bude prodávat už koncem března

Xperia Play, herní telefon s Androidem, se bude prodávat už koncem března

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 3. 2011 15:30 14

V základu nabídne šest předinstalovaných titulů. Dalších padesát pak bude dostupných skrze PlayStation Suite.

Reklama

V letošním roce se japonské Sony chystá tvrdě zaútočit na trh přenosných herních platforem. Pravděpodobně v listopadu uvede nástupce kapesní konzole PSP s označením NGP (z anglického Next Generation Portable). Na konec března pak připravuje uvedení herního komunikátoru Xperia Play.

Nepřehlédněte:

Zástupce společnosti v rozhovoru pro server MVC uvedl, že zařízení bude uvedeno 31. března, přičemž nabídne šestici předinstalovaných her. Konkrétně půjde o tituly Crash Bandicoot, FIFA 10, Bruce Lee Dragon Warriors, Star Battalion, Tetris a The Sims 3.

Datum uvedení do prodeje se týká zatím pouze Velké Británie, zanedlouho by konzole ale měla být dostupná i v dalších regionech. Marketingový ředitel, David Hilton, dále prohlásil, že se chystají na největší marketingovou akci v historii Velké Británie.

Xperia Play v „Den D“ nabídnou na rozdíl od běžných mobil nejen všichni operátoři, ale také prodejci. Komunikátor poběží na operačním systému Android 2.3 Gingerbread a má dotykový kapacitní 4“ displej s rozlišením 854 × 480 pixelů, tedy poměrem 16:9. Hnacím motorem je 1GHz ARM procesor Scorpion od Qualcommu.

Největší výhoda proti konkurenci se ale skrývá ve výsuvné spodní části, kde se ukrývají herní tlačítka a plnohodnotný směrovým křížový ovladač. V prodeji bude ve dvou barvách: tmavé a světlé.

Xperia Play, herní telefon s Androidem, se bude prodávat už koncem března
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: MVC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama