vysel-stabilni-cyanogenmod-postaveny-na-androidu-marshmallow
Novinka Vyšel stabilní CyanogenMod postavený na Androidu Marshmallow

Vyšel stabilní CyanogenMod postavený na Androidu Marshmallow

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 3. 2016 13:00 1

CyanogenMod je nejoblíbenější alternativní firmware pro smartphony s operačním systémem Android. Před několika dny začalo uvolňování stabilního sestavení třinácté verze postavené na Androidu 6.0 Marshmallow (respektive přesněji 6.0.1).

Reklama

Podle vývojářů došlo oproti CyanogenModu 12.1 k více než tisícovce změn. A nejde samozřejmě jen o vylepšení, která přinesl nový Android. Mezi novinky patří například také přepracovaná fotoaplikace Snap Camera, nová obrazovka ukazující využití paměti v průběhu času, možnost ochrany vybraného obsahu čtečkou otisku prstu, dále byla upravena funkce Privacy Guard a je tu v neposlední řadě i nový editor zpráv a velké množství dalších odlišností. Součástí firmwaru jsou rovněž březnové bezpečnostní záplaty Googlu. Detailní přehled o tom, co je nového, najdete zde. Na stejných stránkách se pak nachází návod pro aktualizaci.

CyanogenMod 13 „Snapshot“ je zatím k dispozici jen pro padesát zařízení, pro která byla vydávána „noční“ testovací sestavení, lze nicméně předpokládat, že časem bude firmware uvolněn i pro další telefony a tablety.

Vyšel stabilní CyanogenMod postavený na Androidu Marshmallow
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: AndroidPolice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama