video-v-casopise-a-jeho-chyby
Novinka Video v časopise a jeho chyby

Video v časopise a jeho chyby

Martin Stančík

Martin Stančík

18. 9. 2009 00:00 6

V americkém magazínu Entertainment Weekly bylo včera poprvé představeno reklamní video - jeho hlavním nedostatkem je pomalé načítání.  

Reklama

Pokud časopis otevřete, "vykoukne" na vás malé okno, ve kterém je přehrávána reklama na Pepsi Max a americkou televizní stanici CBS. Reklama samozřejmě není němá - v magazínu jsou i zabudované repráky, takže člověk slyší, co lidé v reklamě říkají. Video bylo možné do magazínu implementovat díky malému čipu, podobnému tomu, jaký je například použit v interaktivních blahopřáních. Tento je aktivován, jakmile je otečena stránka. Jeden čip zvládne přehrát až 40 minut videa.

Video v časopise a jeho chyby
i Zdroj: PCTuning.cz

"Časopisem nemůžete jen tak snadno prolistovat, protože stránka s čipem je tlustá jako několik normálních stránek," píše americký korespondent BBC Rajesh Mirchandani. "A když stránku otevřete, trvá několik sekund, než se reklama načte a začne hrát. Nevím jestli na to budou lidé čekat." Pepsi ani CBS nechtějí zveřejnit, kolik je reklama stála. Podle společnosti Americhip však jeden výtisk s čipem přijde asi na dvacet dolarů.
 

Zdroj: BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama