video-android-6-0-na-telefonu-samsung-galaxy-s6
Novinka VIDEO: Android 6.0 na telefonu Samsung Galaxy S6

VIDEO: Android 6.0 na telefonu Samsung Galaxy S6

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 12. 2015 19:00 2

Po Jižní Koreji byl spuštěn veřejný beta test Androidu 6.0 Marshmallow pro chytré telefony Samsung Galaxy S6 a S6 edge také ve Velké Británii. První šťastlivci již své modely na nejnovější verzi aktualizovali, takže už víme, na jaké změny se můžeme těšit.

Reklama

O případné dostupnosti testování Androidu 6.0 pro české uživatele S6/S6 edge zatím nevíme a ani nepředpokládáme, že by se v následujících týdnech něco změnilo. Malým trikem však můžete nefinální software dostat i do smartphonu z tuzemské distribuce. K ničemu vás ale nebudeme nabádat. Kdo se nudí, nebo chce vyzkoušet něco nového, ať se podívá sem.

Mezi novinkami v Androidu 6.0 pro S6 (SM-G920F) a S6 edge (SM-G925F) najdeme nové animace a efekty, vylepšený fotoaparát (přibyla možnost měnit rychlost uzávěrky a ukládat snímky ve formátu RAW) nebo přepínač, kterým lze vypnout/zapnout rychlé dobíjení baterie.

Všimnout ve videu si můžeme také změny barvy rolovací lišty, možnosti přidělovat aplikacím jednotlivá oprávnění, upravené vypínací nabídky či rychlého pomocníka Now on Tap.

Video:

Galerie:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama