Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny | Kapitola 8

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 12. 2013 01:00 20

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Hry do 250 Kč – co očekávat 3. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy I. 4. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy II. 5. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy III. 6. Hry do 500 Kč – konkrétní tipy I.
7. Hry do 500 Kč – konkrétní tipy II. 8. Hry do 1000 Kč – konkrétní tipy I. 9. Hry do 1000 Kč – konkrétní tipy II. 10. Hry nad 1000 Kč 11. Hry pro děti

Je to levné, zábavné a mají to všude – co je to? V posledním vánočním průvodci tohoto roku se mrkneme na ideální dárky na poslední chvíli, tedy herní tituly na PC. Protože je to spíše drobnost, které při výběru budete věnovat jen pár minut, nechali jsme stranou žánry a vše roztřídili podle cen. Je libo hru za 250, 500 nebo 1000 Kč?

Reklama

Zatímco v předchozích kategoriích jsme při výběru her často museli zabrousit do let minulých, v kategorii vánočních dárků do 1000 Kč se jako mávnutím kouzelného proutku přeneseme mezi nejžhavější herní novinky (rozuměj hrami vydanými v několika uplynulých měsících). Jelikož s takto nabušeným rozpočtem nemusíme dělat žádné kompromisy, ale můžeme volit skutečně jen ty NEJ NEJ hry, náš výčet maličko zestručníme. Nyní už totiž není třeba důvody pro tip na konkrétní hru nijak ospravedlňovat.

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud v této kategorii hledáte vhodnou akční hru, potom je budete moci přehazovat vidlemi. Na podzim tohoto roku vyšlo jako obvykle nepřeberné množství perfektní AAA akčních her v čele s českou vojenskou simulací ArmA 3, multiplayerovou akční hrou Battlefield 4 nebo stealthovkou Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist. Pokud by vám tento výběr nestačil, mohu přihodit ještě trefenou městskou akci Saints Row 4, případně vás nasměrovat k předobjednávce legendární akční hry GTA V., která by na naše PC (pokud nebudou následovat další průtahy) měla dorazit na začátku příštího roku.

- test HW Battlefield 4

- test HW Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Jasným hitem mezi RPG hrami je Assassin´s Creed IV: Black Flag, který nás zavádí do atraktivního prostředí karibských ostrovů, kde se hráči ujímají role ziskuchtivého piráta. Vedle plnění klasických stealth úkolů na souši se proto hráči plaví po moři a přepadávají cizí lodě, aby je připravili o cenný náklad. Tato hra je nacpaná k prasknutí různými vedlejšími úkoly, poklady a ostrůvky, které přímo vybízejí k dobrodružnému objevování, což z ní společně se sluncem zalitými plážemi dělá nejlepší RPG hru roku.

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Vedle Assassin´s Creed stojí za to pouvažovat i nad koupí The Elder Scrolls 5: Skyrim, nebo nad předobjednávkou třetího dílu Zaklínače (druhému dílu jsme se věnovali v předchozích kapitolách). Tento díl se bude jmenovat The Witcher 3: Wild Hunt a podle slov autorů nám přinese skutečně otevřený herní svět, který bude reflektovat veškeré hráčovo konání. Ale i kdyby tomu tak nebylo, pro ty, kteří Zaklínače hráli, je třetí díl téměř povinností!

- test HW The Elder Scrolls 5: Skyrim

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama