Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny | Kapitola 10

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 12. 2013 01:00 20

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Hry do 250 Kč – co očekávat 3. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy I. 4. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy II. 5. Hry do 250 Kč – konkrétní tipy III. 6. Hry do 500 Kč – konkrétní tipy I.
7. Hry do 500 Kč – konkrétní tipy II. 8. Hry do 1000 Kč – konkrétní tipy I. 9. Hry do 1000 Kč – konkrétní tipy II. 10. Hry nad 1000 Kč 11. Hry pro děti

Je to levné, zábavné a mají to všude – co je to? V posledním vánočním průvodci tohoto roku se mrkneme na ideální dárky na poslední chvíli, tedy herní tituly na PC. Protože je to spíše drobnost, které při výběru budete věnovat jen pár minut, nechali jsme stranou žánry a vše roztřídili podle cen. Je libo hru za 250, 500 nebo 1000 Kč?

Reklama

V kategorii nad 1000 Kč se nenachází žádné tituly, které by se nedaly sehnat levněji, snad vyjma předobjednávek na dlouho očekávané akční hry Titanfall a Thief 4. Zvláštní pozornost bych potom věnovala právě čtvrtému dílu Thiefa, který má vyjít na konci února příštího roku. A to z jednoduchého důvodu: jedná se o pokračování legendy, nad kterou mnoho z nás hráčů strávilo velkou část života.

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče ostatních her v kategorii nad 1000 Kč, potom se jedná o speciální edice. Vedle samotné hry obsahují tyto edice různé suvenýry – přívěsky na klíče, figurky, pohlednice, knihy, mapy, plakáty, amulety DVDčka, CD se soundtracky atd., případně obohacují samotnou hru o speciální obsah – zbraně k odemknutí, nové rasy, mapy, nebo rychlejší získávání zkušenostních bodů atd.

Obě tyto varianty nadstavbových dárků jsou pro skutečné fanoušky dané hry velice cenné. Pokud se ovšem chystáte obdarovat běžného hráče, který k vámi vybranému titulu nechová bezbřehou vášeň, potom vám doporučuji nad nákupem speciální edice ještě pouvažovat.

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Speciální edice her jsou k dostání prakticky pro všechny AAA tituly. Jmenovat se sluší například Far Cry 3 (Insane Edition)

,

StarCraft 2: Heart of the Swarm (Collector's Edition), Assassins Creed 4: Black Flag (Skull Edition), Assassins Creed 4: Black Flag (Buccaneer Edition), The Elder Scrolls Anthology, Total War: Rome 2 (Collector's Edition) atd. Pokud hledáte speciální edici konkrétní hry, stačí například na Googlu zadat jméno hry + slovíčko „edice“.

Kategorii nad 1000 Kč zakončím hrou Rocksmith 2014 Guitar Bundle, která vedle samotné hry obsahuje také kytaru. Po zapojení do počítače si pak hudební nadšenci mohou doma organizovat koncerty, případně se jejím prostřednictvím naučit hrát vybrané šlágry.

Vánoční průvodce – nejlepší PC hry podle ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama