v-cesku-se-zacina-prodavat-smartphone-htc-one-mini-2
Novinka V Česku se začíná prodávat smartphone HTC One mini 2

V Česku se začíná prodávat smartphone HTC One mini 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 6. 2014 17:30 4

Nedávno představený HTC One mini 2, zmenšenina vlajkové lodi One (M8), jde dnešním dnem do prodeje. Kompaktní model si z vlajkové lodi přebírá populární zpracování těla, které tvoří převážně kovový materiál, i řadu dalších zajímavých funkcí. Smartphone je k dispozici za doporučenou cenu 12 999 Kč.

Reklama

Letošnímu One mini 2 vyrostla úhlopříčka na 4,5 palce s HD rozlišením. Zárukou kvalitních autoportrétů je přední pětimegapixelový fotoaparát s možností natáčení videí v rozlišení Full HD. Zadní snímač nabídne pořizování snímku v rozlišení až třináct megapixelů a dále lze využít i speciální režim Zoe.

I přes velikost telefonu je One mini 2 osazeno předními stereoreproduktory BoomSound, které přináší kvalitní zvuk. Jako čipovou sadu výrobce použil Snapdragon 400 se čtyřmi jádry ARM Cortex-A7 a grafikou Adreno 305. Je tu také 1 GB RAM, 16GB úložiště a slot pro karty microSD. Ve zbylé výbavě nalézáme podporu technologie NFC, dále nechybí Bluetooth 4.0, GPS s GLONASS, WiFi a také rychlá data LTE.

Novinka HTC je ode dneška dostupná v šedé a zlaté barvě v pražské značkové prodejně v ulici Na Poříčí a u internetového prodejce alza.cz za doporučenou cenu 12 999 Kč. Stříbrná varianta bude v České republice k dispozici během července.

V Česku se začíná prodávat smartphone HTC One mini 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama