update-pro-windows-10-prinese-do-nabidky-start-vice-reklam-a-promo-aplikaci
Novinka Update pro Windows 10 přinese do nabídky Start více reklam a promo aplikací

Update pro Windows 10 přinese do nabídky Start více reklam a promo aplikací

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 5. 2016 13:00

Chystaná velká aktualizace systému Windows 10 můžeme očekávat v létě. Týkat se bude nejen počítačů, ale také konzole Xbox One a brýlí HoloLens, protože už přijde ke slovu společná UWP (Universal Windows Platform) a očekávané spojení obchodů s aplikacemi v jeden. Co se týče klíčových novinek nadcházejícího updatu, dočkat bychom se měli vylepšené asistentky Cortany, jednotné aplikace pro tvorbu poznámek Windows Ink, podpory biometrického zabezpečení v aplikacích včetně prohlížeče Edge prostřednictvím Windows Hello a dalších novinek.

Reklama

Podle serveru Neowin má Microsoft v plánu také menší úpravu nabídky Start. Zatímco dosud Windows 10 ve výchozím nastavení zobrazuje pět promo (doporučených) aplikací, po aktualizaci letního Anniversary Updatu jich bude dvojnásobek, tedy deset. Zvýšení počtu těchto doporučených aplikací bude na úkor statických aplikací, jejich počet klesne ze sedmnácti na dvanáct. Microsoft chce tímto krokem motivovat vývojáře k tomu, aby pro jeho platformu začali vyvíjet software.

Dobrou zprávou pro uživatele je, že zmíněné promo aplikace (nebo odkazy na aplikace) mohou být bez problému odinstalovány, nebo odepnuty ze Startu.

Update pro Windows 10 přinese do nabídky Start více reklam a promo aplikací
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: NextPowerUp Neowin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama