twitter-uz-ma-vlastni-galerii-bude-shromazdovat-obrazky-z-vasich-tweetu
Novinka Twitter už má vlastní galerii. Bude shromažďovat obrázky z vašich tweetů

Twitter už má vlastní galerii. Bude shromažďovat obrázky z vašich tweetů

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

23. 8. 2011 13:00

Nová galerie je jistě užitečná. Nemusíte totiž složitě hledat obrázek, který jste kdysi odeslali do světa. Galerie totiž shromažďuje všechny obrázky, které jste poslali přes Twitter.

Reklama

Twitter je služba, někteří by jej nazvali sociální sítí, přes kterou do světa posíláte krátké zprávy s délkou maximálně 140 znaků, tzv. Tweety. Twitter je využíván zejména geeky a lidmi znalými v oboru. Na rozdíl od něj Facebook je pro všechny lidi, protože jim nabízí plno možností (a také spamu). Twitter nyní spustil galerii, kterou najdete na svém profilu pod informací About (na obrázku v červeném rámečku).

Twitter už má vlastní galerii. Bude shromažďovat obrázky z vašich tweetů
i Zdroj: PCTuning.cz

Není to ale galerie, jakou byste hledali například na Facebooku nebo Picasa od Google. Tato galerie se vytváří automaticky a v podstatě jen shromažďuje obrázky poslané přímo vámi, nebo přeposlané (Retweet). Podporuje snad všechny služby pro nahrávání obrázků, yFrog, TwitPic, Instagram a další. Po zobrazení celé galerie si můžete zobrazit všechny náhledy a nebo oblíbený „filmový pás“. Uživatelské galerie obsahují všechny obrázky poslané po 1. lednu 2010. Pokud jste uživatelem Twitteru, můžete si na našem kanálu přečíst některé zprávy s předstihem.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama