toshiba-predstavila-novy-notebook-tecra-a50
Novinka Toshiba představila nový notebook Tecra A50

Toshiba představila nový notebook Tecra A50

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 6. 2013 12:00 4

Toshiba přidala do své řady notebooků pro profesionály nový model s označením Tecra A50 s 15,6 palcovým HD displejem. 

Reklama

Jedná se o notebooky, které budou osazen procesory z nejnovější řady Intel čipů architektury Haswell. Toshiba Tecra A50 se také bude prodávat s různými typy pevných disků a to včetně hybridních disků a SSD.

Tecra A50 má navíc speciální dokovací slot, který umožňuje zařízení připevnit k doku Hi-Speed Replicator III umístitelná na stůl. Volitelné příslušenství zahrnuje Toshiba Hi-Speed Replicator III nabídne dalších šest dodatečných USB portů, z nichž čtyři porty jsou typu USB 3.0. Hi-Speed Port Replicator III nabídne také gigabitový LAN konektor a tři různé druhy výstupů pro připojení zobrazovacích zařízení. Navíc notebook podporuje Intel Wireless Display technologii, která umožňuje bezdrátově přehrávat obsah na kompatibilním HD monitoru přímo z vašeho notebooku.

Toshiba představila nový notebook Tecra A50
i Zdroj: PCTuning.cz

Notebook nabídne HD displej s LED podsvícením, podle jednotlivých konfigurací potom nejnovější Core procesory od Intel a to včetně Core i7. Zmiňované hybridní či solid state disky, 2× USB 3.0 port a 2× 2.0 port, 1×eSATA konektor (případně další USB 2.0 port), gigabitový LAN, b/g/n popřípadě a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 technologii, DisplayPort. Notebook bude vyveden v černé barvě a může být dodán s Windows 7 Pro nebo Windows 8 Pro operačním systémem. 

Toshiba Tecra A50 by měla být k dispozici již ve 3. čtvrtletí tohoto roku a to za předběžnou cenu 845 euro, tedy za necelých 22 tisíc korun, přičemž cena bude samozřejmě závislá na dané konfiguraci. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama