thermaltake-level-10-m-hlinikova-herni-mys-od-designeru-bmw
Novinka Thermaltake Level 10 M: Hliníková herní myš od designérů BMW

Thermaltake Level 10 M: Hliníková herní myš od designérů BMW

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

4. 9. 2012 09:00 5

Na myš byly použity kvalitní materiály známé používané spíš pro počítačové skříně. Základem je hliník, který doplňuje pogumovaný plast. Celá horní plocha se navíc dá přizpůsobit.

Reklama

Nová myš od společnosti Thermaltake se řadí do série Level 10, podle stejnojmenné počítačové skříně. Stejně jako na skříni i na nové herní myši spolupracovali s vývojovým týmem také designový tým BMW a pár profesionálních hráčů z Thermaltake eSports. Novou myš tvoří vlastně jen spodní a vrchní část, která je spojena válcem. Vyrobena je z hliníku a pogumovaného plastu. Skrz myš je tak vidět a vy máte pocit, že ruku máte ve vzduchu. Tím by měl mít hráč ruku příjemně ochlazovanou a měla by se mu méně potit.

Thermaltake Level 10 M: Hliníková herní myš od designérů BMW
i Zdroj: PCTuning.cz

Zadní spojující válce je navíc možné výškově měnit. Na myši si tak můžete nastavit vlastní sklon vrchní plochy tak, aby se vám držela co nejlépe. Senzor má maximální rozlišení 8200 DPI a je možné si vybrat z přednastavených hodnot 800, 1600, 3200, 5000 (nastaveno v základu) nebo 8200. To vše se děje v dodávaným ovládacím programu. V něm si můžete jednotlivé klávesy sami nastavit. Mimo 2 běžných tlačítek má ještě 3 tlačítka na levé a 2 na pravé straně. Speciální tlačítko s nápisem Z pak mění herní profily. Myška ja také podsvícená, avšak i barvu lze měnit přes program, případně úplně vypnout.

Thermaltake Level 10 M by již měla být dostupná a to v barvách Diamond Black (diamantově černá), Iron White (železně bílá), Military Green (vojenská zelená) a Blazing Red (zářící červená) za cenu 99 dolarů (2 300 Kč).

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama