thermaltake-dr-power-ii-otestujte-si-vas-napajeci-zdroj
Novinka Thermaltake Dr. Power II: Otestujte si váš napájecí zdroj

Thermaltake Dr. Power II: Otestujte si váš napájecí zdroj

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

3. 8. 2011 06:00 4

Dr. Power II je přístroj na měření napětí na jednotlivých napájecích větvích zdroje. Má automatický nebo manuální režim, takže si sami můžete otestovat, co potřebujete.

Reklama

Není testování, jako testování. Kolega Zdeněk Obermaier připravuje to pravé a pořádné testování zdrojů, které odhalí i jejich slabiny. Začátek a úvod do problematiky zdrojů jste si již mohli přečíst v tomto článku. Tester od firmy Thermaltake ale není dělaný na takto složité testování. Dr. Power II je jednoduchý přístroj, který vám může odhalit chybu zdroje, resp. moc nízké napětí na jednotlivých napájecích větvích. Nic víc neumí.

Thermaltake Dr. Power II: Otestujte si váš napájecí zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz
Thermaltake Dr. Power II: Otestujte si váš napájecí zdroj
i Zdroj: PCTuning.cz

K zařízení můžete připojit samozřejmě všechny konektory, abyste mohli otestovat všechny nezávislé větve. Je zde tedy 24pinový konektor základní desky, 8pinový konektor pro napájení procesor, 8pinový konektor grafických karet, SATA napájení a klasický Molex konektor. Na přední straně se pak nachází LCD displej, který zobrazuje aktuální hodnoty. Dr. Power II má automatický režim testování a také manuální, při kterém si hodnoty navolíte sami. Výsledky sice nebudou nejpřesnější, ale pro někoho, kdo nechce rozdělávat kabely a připojovat k nim drahé měřící přístroje, je to ideální pomocník. Do obchodů by se měl dostat někdy během srpna.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama