sunnysoft-predstavil-drzaky-brodit-pro-iphone-4
Článek Sunnysoft představil držáky Brodit pro iPhone 4

Sunnysoft představil držáky Brodit pro iPhone 4

Komerční sdělení
26. 10. 2010 08:00

Sunnysoft, specialista na oblast mobilních řešení, představil široké veřejnosti nové držáky značky Brodit pro telefony Apple iPhone 4.

Reklama
  • Sunnysoft nově nabízí ve svém produktovém portfoliu 18 variant držáků Brodit pro Apple iPhone 4.
  • Výrobky značky Brodit se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a schopností vytvořit bezpečné prostředí pro řízení automobilu.
  • Nebrání ve výhledu řidiče, jsou vyráběny přesně na míru telefonu iPhone 4 a jsou aktivní i pasivní
  • Řešení Brodit umožňuje bezpečné uchycení pro jakoukoliv značku vozidla, model a rok výroby

Držáky značky Brodit se vyznačují užitím špičkových technologií při výrobě a vysokou kvalitou celkového zpracování. Uživatelé ocení pevné uchycení mobilního zařízení přímo na palubní desku a jeho umístění tak, aby nebránilo ve výhledu řidiče.

„Držáky Brodit úspěšně distribuujeme už několik let, ale takovou nabídku variant pro jediný telefon máme vůbec poprvé. Široká nabídka samozřejmě nijak neovlivňuje jejich špičkovou kvalitu provedení nebo praktičnost. Stále rostoucí počet spokojených uživatelů nám to jenom potvrzuje,“ dodává Jiří Strouhal, obchodní ředitel Sunnysoftu.

Sunnysoft představil držáky Brodit pro iPhone 4
i Zdroj: PCTuning.cz
Sunnysoft představil držáky Brodit pro iPhone 4
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro montáž držáků Brodit je doporučena montážní platforma Brodit ProClip, na kterou se přímo upevňuje samotný držák. Brodit ProClip vyniká především jednoduchou montáží bez vrtání do palubní desky a poškození interiéru vozu. To je umožněno díky rozsáhlému sortimentu Brodit ProClipů, které jsou navrženy přesně na míru pro kteroukoli značku, model vozidla a rok jeho výroby.

Držáky Brodit se pro telefon Apple iPhone 4 vyrábějí ve 4 hlavních skupinách: pasivní, aktivní s napájením ze zásuvky zapalovače, aktivní pro pevnou montáž a aktivní pro použití s originálními kabely. Každá skupina nabízí různé varianty držáků: držák se západkou proti vypadnutím při natočení do horizontální polohy, držák čalouněný černým sametem, držák s nastavitelnou šířkou, držák pro originální „skin“ obal Bumper. Uživatel tak má na výběr ze skutečně velmi pestré palety variant.

Výhradním distributorem držáků Brodit na českém trhu je společnost Sunnysoft, specialista na oblast mobilních řešení, kapesních počítačů, smartphonů a GPS navigací. Bližší informace o produktech jsou dostupné na adrese www.sunnysoft.cz a www.brodit.cz.


O společnosti Sunnysoft

Sunnysoft poskytuje firmám, společnostem i jednotlivcům komplexní podporu jejich rozvoje za pomoci mobilních technologií. Díky desetiletým zkušenostem a působení na trhu dnes patří Sunnysoft mezi vyhledávané specialisty s nejširší nabídkou mobilních telefonů, smartphonů, GPS navigací a příslušenství. Na českém a slovenském trhu výhradně zastupuje značky Powertraveller (www.solarninabijecky.cz), Brodit (držáky mobilních zařízení a navigací do aut, www.brodit.cz), a dále značky Krusell (pouzdra a brašny) a Sygic (softwarová navigace).

Ve společnosti Sunnysoft tvoří divize Obchod společně s Mobilním řešením pro firmy a Vývojem software pro koncové uživatele tři hlavní pilíře její činnosti. V roce 2009 se společnost umístila v žebříčku firem TOP 100 ICT, získala titul IT produkt 2009 za řešení mControl a uvedla na trh značku Powertraveller. Více informací je k dispozici na adrese www.sunnysoft.cz.

O produktech Brodit

Švédská společnost Brodit se zaměřuje na výrobu produktů pro uchycení mobilních zařízení ve vozidlech. K hlavním výhodám produktů patří především jednoduchá instalace a rozsáhlý sortiment pro každé zařízení a typ vozidla. Díky unikátnímu výrobnímu postupu, při kterém je využito špičkových technologií, vynikají držáky svou vysokou kvalitou.

Společnost Brodit byla založena v roce 1983 ve švédském Karlsborgu. Má tedy s výrobou více než 25letou zkušenost. V současnosti zaměstnává přes 50 zaměstnanců. Brodit ovládl skandinávský trh a exportuje do více než 30 zemí světa. Více na www.brodit.se, www.brodit.cz nebo www.sunnysoft.cz.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama