sunflex-pracuje-na-zarizeni-kombinujicim-tablet-herni-konzoli-a-ovladac-tv
Novinka Sunflex pracuje na zařízení kombinujícím tablet, herní konzoli a ovladač TV

Sunflex pracuje na zařízení kombinujícím tablet, herní konzoli a ovladač TV

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 10. 2013 09:00

Současným trendem je produkovat výrobky, které jsou vybaveny vícero funkcemi a mohou být použitý v různých režimech. Společnost Sunflex na tento trend reaguje zařízením Sunflex Unu 7.

Reklama

Jedná se vlastně o 7 palcový Android tablet, který by se za normálních okolností zařadil do středního segmentu trhu s chytrými zařízeními. Toto zařízení je ale nabito funkcemi a příslušenstvím, které je, dá se říct, nadstandardní. 

Co se týče hardware, mělo by být Unu 7 vybaveno 7 palcovým displejem s rozlišením 1280 × 800 pixelů, 1 GB RAM pamětí, dvěma kamerami/fotoaparáty (5 a 2 Mpx) a 8 GB vnitřní pamětí. To by ještě nebylo nijak nadstandardní, ale tablet si lze zakoupit v několika verzích, které jsou určeny ke specifickým účelům. První verzí je Media Edition, která bude stát 147 euro (3 750 Kč) a bude vybavena dokovací stanicí a ovladačem, nebo chcete-li myší, s pohybovým senzorem. Tablet lze propojit s jakoukoli Smart TV, kde myš poslouží jako dálkové ovládání. 

Sunflex pracuje na zařízení kombinujícím tablet, herní konzoli a ovladač TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro milovníky hraní je k dispozici také verze s gamepadem, označená jako Gaming Edition, která bude mít cenovku 184 € (4 700 Kč). Obě verze lze k televizoru připojit pomocí HDMI a USB kabelu. 

Suflex ještě vychytává poslední mouchy u prototypu zařízení a k dispozici by mělo být v předprodejích již v listopadu. Zda bude tento zajímavý produkt k dispozici i u nás zatím není jisté. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama