sony-ericsson-nozomi-hd-displej-a-nove-i-12mpx-fotoaparat-s-technologii-exmor-r
Novinka Sony Ericsson Nozomi: HD displej a nově i 12Mpx fotoaparát s technologií Exmor R

Sony Ericsson Nozomi: HD displej a nově i 12Mpx fotoaparát s technologií Exmor R

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2011 11:15 5

Smartphone by se měl objevit na scéně začátkem roku 2012. Kromě jemného displeje láká i na snímač s technologií Exmor R.

Reklama

Po webu kolují další střípky informací k připravovanému smartphonu Nozomi od výrobce Sony Ericsson. Podle všeho půjde o výkonné zařízení, jehož hnacím motorem bude dvoujádrový procesor tikající na frekvenci 1,5 GHz (původně se hovořilo o jednojádru na taktu 1,4 GHz). Prstem se budete pohybovat v prostředí operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Přední straně má vévodit 4,3“ displej s rozlišením 1280 × 720 obrazových bodů a jemností 342 ppi (Pixel Per Inch). Jen pro porovnání, displej v iPhonu 4 má hustotu pixelů 329 ppi. V zadní části telefonu najdete snímač na bázi technologie Exmor R s rozlišením 12 Mpx. Hlavním přínosem je vyšší citlivost a značné snížení šumu (video najdete zde)

Dále se hovoří o 1 GB paměti RAM, vnitřní paměti v kapacitě 32 GB a slotu pro paměťové karty typu micro SD. Přístroj bude pohánět baterie v kapacitě 1700 mAh. Prodávat se začne v březnu 2012.

Sony Ericsson Nozomi: HD displej a nově i 12Mpx fotoaparát s technologií Exmor R
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Sebbs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama