smartphone-sony-xperia-pepper-spatren-na-prvni-fotografii
Novinka Smartphone Sony Xperia „Pepper“ spatřen na první fotografii

Smartphone Sony Xperia „Pepper“ spatřen na první fotografii

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 3. 2012 10:15

V lednu unikla na veřejnost roadmapa Sony, podle které měly být na MWC 2012 představeny tři nové smartphony. Ukázána byla ale nakonec pouze Xperia U a P. Co se stalo s třetím mobilem?

Reklama

Na web unikla fotografie (či spíše render) připravovaného smartphonu Sony Xperia „Pepper“, který je jinak známý i pod označením MT27i. Co o něm zatím víme?

Mobilní telefon se zařadí do nespočetné řady přístrojů s Androidem. Dle aktuálních informací by mohl být ihned dostupný s novou verzí Ice Cream Sandwich. Jiné zdroje zase říkají, že přijde s Androidem 2.3 a na novější systém bude aktualizovat až koncem roku.

O dostatek výkonu se postará dvoujádrový procesor s nominální frekvencí jeden gigahertz (typ SoC nebyl upřesněn). Displej by měl mít úhlopříčku 3,7 palce a FWVGA rozlišení 480 × 854 obrazových bodů.

Zadní kamera s rozlišením pět megapixelů by měla být schopna pořizovat videa v režimu 1080p (Full HD) při třiceti snímcích za sekundu. V horších světelných podmínkách přijde vhod přisvětlovací dioda.

Ve výbavě nechybí ani čip NFC, umožňující bezdrátovou komunikaci. Vnitřní paměť má velikost 512 MB. Kapacita uživatelské paměti nebyla zmíněna. Smartphone se začne prodávat v dubnu za cenu kolem 8000 korun.

Smartphone Sony Xperia „Pepper“ spatřen na první fotografii
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Androidandme

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama