samsung-po-vzoru-apple-take-pripravuje-chytre-hodinky-uz-nekolikate
Apple Novinka Samsung po vzoru Apple také připravuje chytré hodinky – už několikáté

Samsung po vzoru Apple také připravuje chytré hodinky – už několikáté

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 3. 2013 06:00 8

Kdo rozpoutal válku, ve které je nutné, aby každá společnost měla své chytré hodinky? Apple? A bude je vůbec někdo chtít? Jedno je jasné – chytré hodinky chtějí vyrobit snad všichni.

Reklama

Koncept chytrých hodinek, které by zobrazovaly některá upozornění z mobilních telefonů nebo jej rovnou nahradily, tu byl již několikrát. Od velkých společnosti poslední dobou například Sony SmartWatch, které jsou jejich druhým podobným produktem. Před nimi zde bylo neúspěšné LG a ještě před ním i Samsung. Velký rozruch a zájem ale vzbudily chytré hodinky Pebble, které začaly svou cestu na serveru Kickstarter, jež je vytvořený právě pro rozjíždění projektů. Ty jsou unikátní zejména e-ink displejem. Pebbles se poslední měsíc po roce dostávají k prvním desetitisícům majitelů.

Samsung po vzoru Apple také připravuje chytré hodinky – už několikáté
i Zdroj: PCTuning.cz


Pár let staré hodinky zůstaly zapomenuty. Změní to opět Apple? Na obrázku model S9110

Své chytré hodinky bude mít prý nakonec také Apple. A jak už to poslední dobou bývá, co má Apple musí mít i Samsung. A proto v rozhovoru pro Bloomber zaznělo, že Samsung vytváří produkty pro budoucnost a hodinky jsou jednoznačně jedním z budoucích produktů. Mimochodem, Samsung už podobné hodinky uvedl v roce 2009 pod názvem S9110 a úplně první pak v roce 1998 – SPH-WP10.

Že by se válka v kopírování a předbíhání přesunula na trh hodinek?

Zdroj: TechCrunch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama