samsung-nabidne-pro-galaxy-s7-edge-premiovy-servis-osobne-vyzvedne-porouchany-telefon-a-zapujci-novy
Novinka Samsung nabídne pro Galaxy S7 (edge) prémiový servis: Osobně vyzvedne porouchaný telefon a zápůjčí nový

Samsung nabídne pro Galaxy S7 (edge) prémiový servis: Osobně vyzvedne porouchaný telefon a zápůjčí nový

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 3. 2016 14:00 3

Špičkové telefony Galaxy S7 a S7 edge se začnou prodávat již za dva dny, tedy 11. března. Pro první zájemce připravil výrobce speciální prodejní akci. Nové majitele čeká také mimořádná zákaznická péče.

Reklama

Ve značkové prodejně Samsung v obchodním centru Palladium v Praze proběhne 11. března od 12 hodin speciální akce při příležitosti uvedení nové generace smartphonů Galaxy na český trh. Její součástí bude soutěž pro všechny zájemce o sedm smartphonů S7 (v černé barvě), ve hře je také 30 sluchátek Level-U. Účastníci budou plnit tři úkoly v zážitkových zónách, které jsou zaměřené na hlavní vlastnosti telefonů. Odpovídat budou také na související otázky ve vědomostním kvízu.

Na nové majitele S7 (edge) čeká také mimořádná zákaznická péče. Na infolince s číslem 800 665 377 (MojeS7 podle písmen na telefonním číselníku) získají veškeré potřebné informace ohledně nastavení, návodu či reklamace zařízení. Telefonní číslo 800 665 377 (MojeS7) poslouží také jako servisní linka s nadstandardními službami.

Absolutní novinkou je možnost osobního vyzvednutí porouchaného přístroje. Uživatel jen zavolá do zákaznického centra Samsungu, následně jej kontaktuje servisní pracovník, který si s ním domluví přesné místo a čas pro vyzvednutí telefonu v rámci České republiky. Po uskutečnění opravy bude zákazníkovi opět telefon dovezen na místo, které si sám určí. Po dobu opravy mu bude navíc zapůjčen zdarma náhradní telefon.

Pokud se majitel Galaxy S7 nebo Galaxy S7 edge rozhodne navštívit některé ze zákaznických servisních center Samsung osobně, proběhne oprava porouchaného zařízení do jedné hodiny, pokud to povaha závady umožní. Tuto službu poskytuje zákaznické centrum Samsungu v Praze (Ječná 36), Brně (AVION Shopping Park) a Ostravě (Nádražní 307/102).

Samsung Galaxy S7 bude od pátku k dostání za 19 799 Kč s DPH (32 GB), Samsung Galaxy S7 edge za 22 599 Kč s DPH (32 GB).

Zdroj: SamsungTZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama