samsung-bojuje-proti-rakovine-prsu
Článek Samsung bojuje proti rakovině prsu

Samsung bojuje proti rakovině prsu

Komerční sdělení
6. 10. 2010 08:00

Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak s.r.o. se rozhodla podpořit panevropský projekt Pink Ribbon, u nás známý jako Růžová stužka, který je zaměřen na boj proti rakovině prsu.

Reklama

Společnost se tak stejně jako Samsung Electronics v jiných evropských zemích připojuje k výzvě za zdravá prsa. V říjnu společnost Samsung zahájí podzimní akci, která potrvá do konce listopadu 2010 a zaměřuje se na boj proti rakovině prsu. Z každého prodaného telefonu* růžové varianty modelu Samsung S3650 Corby nebo bílé varianty dámského modelu Samsung S7070 Diva v období říjen až listopad 2010 půjde částka rovnající se v přepočtu 1 euro na podporu projektu Růžové stužky. Rakovina prsu je nejčastější formou rakoviny u žen. Projektem Růžová stužka společnost Samsung chce pomoci zvýšit povědomí o rakovině prsu a zejména upozornit na potřebu pravidelných vyšetření, aby docházelo k včasnému odhalení této nemoci.

Celková částka z projektu bude věnována Alianci českých organizací žen s rakovinou prsu o.p.s. Mezi hlavní cíle této organizace patří:

  • vytvořit informační a edukační centrum pro veřejnost, onkologicky nemocné a jejich organizace,
  • poskytovat metodickou pomoc organizacím onkologicky nemocných,
  • koordinovat projekty a kampaně ve prospěch prevence a léčby nádorového onemocnění prsu,
  • sjednotit snahy pacientských organizací i jednotlivců o prosazování práv a rovných podmínek k léčení a rekonvalescenci žen s nádorovým onemocněním prsu,
  • zastupovat české onkologické pacientky v mezinárodních strukturách.

* .... Netýká se telefonů prodaných prostřednictvím mobilních operátorů.


O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2009 dosáhla tržeb ve výši 116,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 188 000 pracovníků ve 185 pobočkách v pětašedesáti zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama