RTX Remix opět zasahuje – podívejte se na nové ukázky Deus Ex a Dark Messiah of Might and Magic
i Zdroj: nvidia geforce
Novinka RTX Remix opět zasahuje – podívejte se na nové ukázky Deus Ex a Dark Messiah of Might and Magic

RTX Remix opět zasahuje – podívejte se na nové ukázky Deus Ex a Dark Messiah of Might and Magic

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

3. 5. 2024 17:15 1

Ták, máme tu další staré vykopávky, které jsou v péči RTX Remix. Jsme zvědaví, jak se bude ray tracing hodit do cyberpunkového oldschool thrilleru a akčního RPG.

Reklama

Musíme ještě dnes představovat RTX Remix? Programový balík od NVIDIE, který umožní nacpat ray tracing kam si zamanete a doslova dělat s hrou čáry a kouzla? Ne? Myslel jsem si to. O pár hrách už jsme psali, třeba Half-Life 2, Tomb Raider nebo NFS Underground 2. A teď nás NVIDIA láká ukázkami ray tracingu v prapůvodním Deus Ex z roku 2000 a v RPG řežbě Dark Messiah of Might and Magic z roku 2006.

První jmenovaný je dnes již legendární klasika, akční cyberpunkové RPG z vlastní osoby, které dostalo díky mamutímu úspěchu několik pokračování a jedno z nich, Mankind Divided, bylo nedávno zdarma na Epicu. Jestli jste promeškali, velká chyba. Druhou hrou s ray tracingovou ozdravnou kůrou je Dark Messiah of Might and Magic. Ano, jedná se opravdu o svět Might and Magic, ve kterém se odehrávají oblíbené strategie „Heroes of“, jen převedený do akce z třetí osoby. Rozdíl je v tom, že zde žádná strategie netřeba, nýbrž musíte mít pevné svaly, ocelové nervy, dostatek many a silnou vůli. Jinak ty tisíce nepřátel nerozsekáte.

Obě hry díky RTX Remix omládly o několik let, zvláště Dark Messiah, protože je o šest let novější. Snad se také dočkáme onoho Half-Life 2 RTX a nedopadne to jako s třetím dílem. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama