Recenze ASUS ZenFone 8 Flip: výklopný foťák jako hlavní zbraň
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Recenze ASUS ZenFone 8 Flip: výklopný foťák jako hlavní zbraň

Recenze ASUS ZenFone 8 Flip: výklopný foťák jako hlavní zbraň | Kapitola 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 7. 2021 12:00 2

Seznam kapitol

1. 1. Úvod, specifikace, obsah balení 2. Displej a výkon 3. Výdrž baterie a konektivita 4. Netradiční fotoaparát 5. Operační systém a závěr

Asus ZenFone 8 Flip je zvetšený základní ZenFone 8, který navíc nabízí ikonický trojitý výklopný fotoaparát, kde hlavní snímač a širokáč doplňuje ještě trojnásobné přiblížení s osmimegapixelovým objektivem. Když k tomu ještě přidáme AMOLED displej bez výřezu/průstřelu a výkonný Snapdragon 888, máme najednou co dočinění s telefonem takřka bez slabin. Nebo je to celé trochu jinak?

Reklama

Výdrž baterie

ZenFone 8 Flip je vybaven 5 000mAh baterií, což na papíře vypadá víc než slibně, ale ve skutečnosti se dostanete na jeden den používání. Možná na dva dny, ale to už se budete muset krotit. K lepší výdrži pomohou takové věci jako vypnutí Always-On displeje či výrazné snížení jasu. Zkrátka standardem bude onen jeden den. V balení ASUS dodal nabíjecí adaptér o výkonu 30 W, takže doplnění energie netrvá věčnost a z 0 na 100 kapacity baterii dobijete zhruba za 110 minut. Na 50 % se dostanete už za půl hodiny, ale jen pomocí kabelu. Bezdrátové nabíjení podporováno není stejně jako u již dříve testovaného ZenFonu 8.

ASUS ZenFone 8 Flip
i Zdroj: PCTuning.cz
ASUS ZenFone 8 Flip

Konektivita:

Vzhledem k nasazení moderního čipsetu Snapdragon 888 počítejte s dostupností 5G sítí, a to u obou SIM. Už standardem jsou navigační systémy GPS, GLONAS, QZSS a Galileo. Využívat pochopitelně lze i nejnovější Bluetooth 5.2 či Wi-Fi 6 a tradičně i NFC pro bezkontaktní platby v obchodech.
 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama