puk-s-24-usb-porty-pripojte-si-neco-navic
Novinka Puk s 24 USB porty: Připojte si něco navíc

Puk s 24 USB porty: Připojte si něco navíc

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

12. 10. 2010 09:00 1

Každému z nás se stalo, že došly volné USB porty, ale kdybychom měli 24 portový USB HUB, tak by se nám to jistě nestalo.

Reklama

Každý máme dnes doma víc USB zařízení než by se nám do PC vešlo a většinou řešíme velký problém, kam co zapojit, protože USB porty už došly i když máme doma USB HUB. Nastává chvíle složitého odpojování a přepojování, abychom ve finále zjistili, že jsme si odpojili myš nebo klávesnici, či dokonce USB HUB a musíme opět pod stůl. Zde přichází na řadu tento hokejový puk do kterého je možné připojit až 24 USB zařízení, takže pro většinu smrtelníků dostačující množství, pokud je to pro někoho málo, může si jednoduše pořídit tyto zařízení dvě, pokud je to pro někoho moc, tak si půjčí USB zařízení od sousedů. :-)

Puk s 24 USB porty: Připojte si něco navíc
i Zdroj: PCTuning.cz

Jistě vás také napadlo, co na to řeknou zařízení, když jich připojíte 24 současně, to přece musí přetížit USB port v počítači. Můžeme být bez obav, protože součástí USB HUBu je i adaptér, který zajistí, že všechna připojená zařízení mají dostatek „šťávy". Jako příjemné zpestření nám tento HUB umožňuje nabíjet veškerá USB zařízení i při vyplém PC, protože má již zmiňovaný adaptér.

Puk s 24 USB porty: Připojte si něco navíc
i Zdroj: PCTuning.cz

Tento 24 portový USB HUB se prodává za skvělých $50 amerických dolarů (cca 900 Kč), což je úžasné $2 za jeden USB port. 

Zdroj: TaB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama