prichazi-gigabyte-gtx-470-super-overclock
Novinka Přichází Gigabyte GTX 470 Super Overclock

Přichází Gigabyte GTX 470 Super Overclock

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 8. 2010 17:00 2

Masivní chladič s trojicí ventilátorů, vylepšené frekvence, 14ti fázové napájení a jen ty nejvyšší ambice.

Reklama

Gigabyte připravuje nereferenční model GTX 470 z edice Super Overclock, který má ambice být tím nejvyhledávanějším řešením pro přetaktovače, nadšence a další uživatelé s dostatečným rozpočtem.

Akcelerátor byl vybaven pěti kondenzátory NEC Proadlizer v napájecí části, které mají eliminovat případný pokles napětí, 14ti fázovým napájením (12 pro GPU + 2 pro VRAM), chladičem WindForce 3X osazeným trojicí „ultra tichých“ ventilátorů s PWM regulací a třemi heat-pipe využívající principu Vapor Chamber (parní komory).

Přichází Gigabyte GTX 470 Super Overclock
i Zdroj: PCTuning.cz

Vzhledem k použitým kvalitním komponentům a dostatečně dimenzovanému chlazení byste nejspíše čekali i pořádné frekvence. Ty jsou v porovnání se základní kartou vyšší, ale i tak nastavené hodně konzervativně (700/1500/3348 MHz), protože z tohoto modelu půjde „vymáčknout“ určitě víc. GTX 470 Super Overclock bude vyhledávána všemi, kteří chtějí něco navíc a frekvence budou ladit pod kapalným dusíkem (LN2).

V Gigabyte mysleli úplně na všechno, dočkáte se tak i prakticky umístěných umístění bodů pro měření napětí jádra a pamětí. Cena je oproti základní kartě pochopitelně vyšší. V předobjednávce je tento model ohodnocen na 339 €.

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama