powera-predstavil-herni-konzoli-pro-androidi-telefony
Novinka PowerA představil herní konzoli pro Androidí telefony

PowerA představil herní konzoli pro Androidí telefony

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

3. 6. 2012 09:00 21

Ovladač komunikuje se zařízením pomocí Bluetooth a tak jej můžete použít například při hraní z gauče na tabletu. Pokud z něj chcete mít kapesní konzoli, stačí připnout mobilní telefon.

Reklama

Pokud rádi hrajete na mobilních telefonech, tak vás možná nebaví po každém hraní znova leštit zapatlaný displej, na který navíc díky prstům moc nevidíte. Společnost PowerA se toto chystá vyřešit. Na trh uvede herní konzoli, která ale plní účel pouhé periferie. Je to jen ovladač, který připojíte k telefonu nebo tabletu a můžete na něm začít pohodlněji hrát vaše oblíbené hry.

PowerA představil herní konzoli pro Androidí telefony
i Zdroj: PCTuning.cz


Takto vypadá MOGA System s připnutým Samsungem Galaxy S III

MOGA (Mobile Gaming) System je kompatibilní s operačním systémem Android od verze 2.3. Ovladač komunikuje se zařízením pomocí Bluetooth. Můžete tak mít tablet připojený k televizi a hrát na tomto ovladači, nebo si naopak telefon připnete přes speciální mechanismus přímo k ovladači, jak je na fotografii. Na ovladači jsou dvě analogové páčky, dvě boční tlačítka, tlačítka Start, Home a Select a nakonec čtveřici tlačítek, které známe z konzolí (A, B, X, Y). Po uvedené ve druhé polovině roku budou podporované hry jako například N.O.V.A. 3, Dungeon Hunter 3, Painkiller: Purgatory HD, Duke Nukem 3D nebo PAC-MAN. Cena zatím není známá.

Pokud se zajímáte o nejnovější pecky a novinky na trhu s telefony, navštivte také Svět aplikací.

Zdroj: VR-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama