pidi-displej-na-widget-aplikace
Novinka Pidi displej na widget aplikace

Pidi displej na widget aplikace

Michal Mitrega

Michal Mitrega

12. 11. 2008 00:00 5

Společnost Nanovision představila řadu 7-palcových LCD displejů. Nanovision MIMO se připojují i napájejí přes USB port, nepotřebují tedy grafickou kartu na zobrazování obsahu.

Reklama

MIMO displeje jsou ideální na zobrazování neustále spuštěných aplikací jako jsou kecálky (IM), kalendář nebo widgetů různých aplikací nebo operačního systému. Přehled počasí, přehrávání audia nebo videa, video konference, fotky - možností je bezpočet.

Pidi displej na widget aplikace
i Zdroj: PCTuning.cz


Nanovision UM-750

Displeje zvládají rozlišení 800x480 a natočení do různých úhlů (typicky ale na výšku a na šířku). Problémy jim nedělá zobrazování toho co se děje na hlavním monitoru ani rozšíření pracovní plochy. To platí pro základní model UM-710. UM-730 má navíc 1,3mpx webkamerku, zabudovaný mikrofon a jack na sluchátka. Tento model je určen především na videokonference.

Nejdražší model UM-750 přichází navíc s dotykovou obrazovkou. Nejlevnější model přitom stojí 130 amerických dolarů. Nanovision MIMO je šikovné udělátko pro ty, kteří funkcí 7-palcových LCD displejů opravdu využijí (a kterým nedělá problémy multitasking).

Zdroj: EPRIM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama