ovladnete-android-hlasem-do-evropy-prichazi-google-voice-actions-video
Novinka Ovládněte Android hlasem, do Evropy přichází Google Voice Actions [video]

Ovládněte Android hlasem, do Evropy přichází Google Voice Actions [video]

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

18. 9. 2011 10:30

Google se rozhodl rozšířit působnost své služby pro hlasové ovládání androidích telefonů i do Evropy. Čeština zatím mezi podporované jazyky nepatří...

Reklama

Internetový gigant rozšířil službu Voice Actions do dalších zemí. Tentokrát se dočkala západní Evropa, konkrétně pak Spojené království, Francie, Itálie, Německo a Španělsko. Jak si mnozí jistě všimli, naše drahá vlast v seznamu prozatím chybí. Počkat si budeme muset nějaký ten měsíc, než dorazí další vlna, která má podle některých informací ČR zahrnovat.

Ovládněte Android hlasem, do Evropy přichází Google Voice Actions [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

V Americe služba běží dlouhou dobu a za více než rok svého fungování by měla mít vyladěnu většinu neduhů. A o co se přesně jedná? Již před několika měsíci jsme vás informovali o hlasovém vyhledávání, kdy po stisknutí ikony mikrofonu stačilo pouze říct hledaný výraz. Voice Actions k hledání přidává další funkce, jako je vytáčení hovorů, psaní textových zpráv, nastavení cílů pro GPS atd.

Jak se můžete podívat na videu, vše běhá velmi pěkně a my už se nemůžeme dočkat, až bude služba podporovat i českou lokalizaci.

Zdroj: Hexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama