opera-mini-bude-i-pro-ipad-oficialne-se-predstavi-tento-tyden
Apple Novinka Opera Mini bude i pro iPad. Oficiálně se představí tento týden!

Opera Mini bude i pro iPad. Oficiálně se představí tento týden!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2011 14:00

Když byl prohlížeč uveden pro iPhone stal se během pár dní nejstahovanější aplikací. U verze pro iPad tomu nejspíš nebude jinak.

Reklama

Operu Mini, populární mobilní internetový prohlížeč, používá měsíčně v současné době asi 90 milionů uživatelů. Mezi jeho největší výhody patří zejména rychlost a datové přenosy, respektive tedy jejich úspora, na kterou prohlížeč sází.

Navíc díky podpoře téměř všech mobilních systémů je snadno dostupná pro každého a navíc i zdarma. Pokud zavítáme např. na App Store nalezneme několik aplikací, které se snaží nahradit nativní Safari. Ano, mezi nimi najdete i několik povedených např. Atomic Browser anebo zmiňovanou Operu Mini. Abych byl přesný, naleznete ji pokud máte iPhone. Na iPad prohlížeč zatím chybí, ale blýská se na lepší časy.

Verze pro iPad bude údajně představena v rámci veletrhu Mobile World Congress během několika následujcích dní. Je vysoce pravděpodobně, resp. spekuluje se, že současně s ní bude odhalena také vylepšená verze prohlížeče pro iOS, Android, Blackberry, Symbian a J2ME. Bližší informace čekejte koncem týdne.

Nepřehlédněte:

iPad 2: stejné rozlišení, dvoujádrový procesor a lepší čtení na sluníčku

Opera Mini bude i pro iPad. Oficiálně se představí tento týden!
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama