novym-prirustkem-do-rady-hernich-notebooku-rog-od-asus-je-model-g56jr
Novinka Novým přírůstkem do řady herních notebooků ROG od ASUS je model G56JR

Novým přírůstkem do řady herních notebooků ROG od ASUS je model G56JR

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 4. 2014 06:00 2

ASUS poměrně v tichosti rozšířil svoji nabídku herních notebooků značky Republic of Gamers o nový přírůstek pojmenovaný ASUS G56JR. 

Reklama

Jedná se o herní notebook s elegantním jednoduchým vzhledem, který je vybaven displejem s úhlopříčkou 15,6 palce. Přesto, že je notebook zaměřen spíše pro běžné spotřebitele a nenáročné hráče, může se pochlubit povrchem s kartáčovaného hliníku a slušným vnitřním vybavením. Designu vedle kartáčovaného povrchu vévodí také červené lemování stran notebooku, červené logo ASUS a podsvícená klávesnice.

Novým přírůstkem do řady herních notebooků ROG od ASUS je model G56JR
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Co se týče vnitřních komponent, může se notebook pochlubit dvěma variantami instalovaných procesorů a to buď Intel Core i5-4200H nebo silnějším Intel Core i7-4700HQ. Mimoto se můžeme těšit také na herní grafickou kartu GeForce GTX 760M a až na 16 GB pamětí RAM. Úložný prostor je zajištěn několika variantami pevných disků a to v kapacitách 500 GB, 750 GB nebo 1 TB s 5400 otáčkami za minutu nebo 500GB a 700GB variantami se 7200 RPM. Vybrat si budeme moci také model s hybridním 750GB diskem s 5400 otáčkami za minutu a 8GB cache pamětí. 

Konfigurace notebooku může být doplněna o DVD nebo Blu-ray combo mechaniku. Konektivita všech variant notebooku zahrnuje čtyři porty USB 3.0, grafické výstupy VGA (D-Sub) a HDMI, dva audio konektory pro sluchátka a mikrofon a 3-in-1 čtečku paměťových karet. K síti se lze připojit bezdrátově pomocí Wi-Fi a nebo pomocí gigabitového ethernetového portu. Další bezdrátové připojení například periferií zajišťuje technologie Bluetooth. Dále se dočkáme také vestavěné HD webové kamery a zvukového systému Sonic Master s digitálním zesilovačem Bang & Olufsen ICEpower.

Novým přírůstkem do řady herních notebooků ROG od ASUS je model G56JR
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Notebook je v současné době k dostání na některých vybraných trzích v celé Evropě a to včetně české republiky. U nás jeho ceny začínají na 23 000 Kč.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama