novy-monitor-od-samsungu-ma-bezdratovou-konektivitu
Novinka Nový monitor od Samsungu má bezdrátovou konektivitu

Nový monitor od Samsungu má bezdrátovou konektivitu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

20. 3. 2011 06:00 4

Monitor SyncMaster má úhlopříčku 27” a Full HD rozlišení. Největší lákadlem bude připojení k počítači pomocí bezdrátové sítě.

Reklama

Na veletrhu CES 2011 byl k vidění monitor, který byl k notebooku připojený pomocí bezdrátové sítě. Nyní už jsou známé finální specifikace a také cena. Monitor C27A750 má úhlopříčku 27”, rozlišení je 1920×1080 a maximální jas 300 cd/m2. Všechny vstupy a výstupy u jsou u tohoto monitoru v podstavci. Zařízení navíc můžete připojit pomocí UWB technologie. Do notebooku nebo počítače připojíte USB vysílač a bezdrátově se připojíte k monitoru, do kterého můžete posílat obraz. To ale není vše. Na podstavci najdete také dva USB 2.0 a dva USB 3.0 porty pro připojení různých zařízení. Můžete tak například připojit set klávesnice s myší, které se budou do počítače přenášet stejně jako obraz do monitoru.

Nový monitor od Samsungu má bezdrátovou konektivitu
i Zdroj: PCTuning.cz

Na podstavci se ještě nachází D-Sub a HDMI, pravděpodobně pokud byste nechtěli instalovat aplikace a ovladače pro jiný přenos obrazu. Nakonec se na monitoru nachází také Ethernet. K němu mě napadá snad jen to, že by mohl fungovat stejně jako UWB, ale s tím rozdílem, že by byl přenášený přes kabel. SyncMaster C27A750 bude dostupný v dubnu za cenu 599 eur (15 000 Kč).

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama