nove-zdroje-s-vysokou-ucinnosti-od-ocz
Novinka Nové zdroje s vysokou účinností od OCZ

Nové zdroje s vysokou účinností od OCZ

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

8. 1. 2010 15:00

Kvalitních výkonných zdrojů s vysokou účinností není nikdy dost a každý by měl kvalitní zdroj vlastnit. Toho jsou si vědomi i v OCZ a na výstavě CES 2010 představili 2 nové zdroje.

Reklama

Prvním z nich, je zdroj Fatal1ty. Zdroj se honosí jménem nejznámějšího počítačového hráče, Fatal1ty. Jeho výkon bude 750W s účinností až 85 a pochlubit se může také certifikací 80+ Bronze. Zdroj obsahuje jednu 12V větev, kvalitní Japonské kondenzátory a je chlazen 135mm, tichým, červeně podsvíceným ventilátorem s kuličkovým ložiskem. Kabely zdroje jsou modulární (odpojitelné), takže v případě kdy nebudete potřebovat všechny přídavné kabely, nemusíte je mít zapojené.

Nové zdroje s vysokou účinností od OCZ
i Zdroj: PCTuning.cz


OCZ Fatal1ty 750W

Dalším zdrojem je Silencer MK II. Tento zdroj přijde ve dvou variantách, kdy se budou lišit účinností (certifikací účinnosti) a výkonem. Verze Bronze bude v 500W nebo 650W variantě, Silver pak v 750W a 950W. Oba zdroje budou mít opět jednu 12V větev, 135mm větrák bez podsvícení, ale nebude mít modulární kabely. Mezi napájecími konektory nalezneme tři PCI-Express pro tři grafické karty v triple SLI nebo CrossFireX.

 

Nové zdroje s vysokou účinností od OCZ
i Zdroj: PCTuning.cz


OCZ Silencer MK II Silver

První jmenovaný zdroj, Fatal1ty, bude dostupný v 1. čtvrtletí 2010 za cenu okolo $79, čili přibližně 1420 Kč ke dni 7.1.2010. Druhý zdroj, Silencer MK II, by měl být dostupný také v 1. čtvrtletí, ale cena zatím nebyla oznámena.

Zdroj: PC Perspective

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama