nova-rada-bezdratovych-reproduktoru-creative
Novinka Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative

Jan Černý

Jan Černý

17. 4. 2010 15:30 4

Creative Technology uvedla počátkem minulého týdne kompletní portfolio bezdrátových reproduktorů. Řada zahrnuje systém ZiiSound D5 a Creative Inspire S2 Wireless, Creative D200 a Creative D100. Kromě počítače jsou kompatibilní i s Apple iPod.

Reklama

Reproduktorové systémy lze použít s libovolným kompatibilním přenosným zařízením, které podporuje stereofonní přenos hudby pomocí technologie Bluetooth, včetně mobilních telefonů, přenosných přehrávačů médií, iPhonů, iPodů†, iPadů, netbooků, notebooků a dalších zařízení vybavených technologií Bluetooth A2DP. Celý systém je navržený pro jednoduchou obsluhu a po připojení je schopen provozu. Výrobce se sice chlubí dokonalou věrností a křišťálově čistým zvukem, nicméně přenosové možnosti standardu A2DP je přenos maximálně 320 kb/s, neboli velmi solidní MP3 kvalitu.

ZiiSound D5

Elegantní reproduktorový systém současného vzhledu je výborným doplňkem každého moderního interiéru a podle slov výrobce vyniká nejčistším bezdrátovým zvukem. Nedávno získal prestižní německé ocenění red dot award: product design 2010 v kategorii Audio za vynikající design a inovaci od mezinárodní poroty uznávaných expertů. Kromě jednoduchécho designu nabízí integrovaný vstupní konektor AUX-In umožňuje připojit další zvuková zařízení a také umožňuje dobíjet iPhone a iPod v průběhu dokování. Že nejde o žádné ořezávátko svědčí i rozměry (D × Š × V) 42,5 × 11 × 9 cm a hmotnost 3,8 kg. Uváděcí cena byla stanovena na 299 € neboli něco málo přes 7 500 Kč.

 

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

Creative Inspire S2 Wireless

Tento 2.1 reproduktorový systém je držitelem ceny Best of CES Award 2010 udělovanou skupinou Bluetooth Special Interest Group. Systém představuje špičku současné bezdrátové produkce Creative. Dva satelitní reproduktory malých rozměrů a účinný subwoofer Creative DIRECT-THROW. Instalace využívá technologii Plug and play (bez softwarových ovladačů). V zadní části je vyvedena rozměrná štěrbina zvukovodu, která zlepšuje prodění vzduchu a tím zlepšuje basový efekt. Na jednom z dvojice satelitů naleznete digitální ovládání hlasitosti kombinované s výstupem pro nerušený poslech se sluchátky a vstupem AUX-In pro připojení přehrávačů MP3. Doporučená koncová cena je 119 € – 3 000 Kč.

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

Creative D200

Systém Creative D200 patří k zástupcům střední třídy a obsahuje stejné zvukové jádro jako ZiiSound D5 a přehrává podobně excelentní zvuk, avšak stojí méně. Zvuková charakteristika dosahuje dle slov výrobce hi-fi reproduktorů a integrovaný vstupní konektor AUX-In umožňuje připojit další zvuková zařízení.  Reproduktor bude na našem trhu dostupný od června 2010 a prodejní cena je předběžně stanovena na 99 €, tedy 2 500 Kč.

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Creative D100

Hlasitost a dunivé basy jsou zajištěny vysoce účinnými měniči umístěnými v uzavřeném prostoru, ze kterého jsou vyvedeny zvukovody na zadní stranu reproduktorového systému. Celý reproduktor je napájen ze sítě nebo pomocí 4 snadno dostupných článků typu AA. Je skutečně přenosný, uživatelé si mohou svoji hudbu vzít sebou na cesty. Stejně jako D200 je termín uvedení reproduktoru letošní léto. Cena by měla být poloviční – 1 250 Kč.

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

Bezdrátové vysílače USB v hodnotě 39 € (1 000 Kč) jsou součastí balení. Na dvojici dolních obrázků si můžete prohlédnout iPod Transmitter BT-D5, na pravém BT-D1 USB Transmiter pro běžné počítače.

Nová řada bezdrátových reproduktorů Creative
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Creative

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama