nova-bezdratova-sluchatka-genius-hs-930bt-v-prodeji
Novinka Nová bezdrátová sluchátka Genius HS-930BT v prodeji

Nová bezdrátová sluchátka Genius HS-930BT v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2015 16:00 1

Na českém trhu se začala prodávat bezdrátová skládací sluchátka Genius HS-930BT. Podle výrobce jsou ideálním doplňkem pro všechny uživatele, kteří hodně cestují a rádi poslouchají hudbu.

Reklama

Genius HS-930BT zaujmou na první pohled svým designem, který je dostupný ve třech barevných provedeních: černé, bílé a červené. Že jsou sluchátka ideálním společníkem na každodenní nošení a cestování, potvrzují jejich vlastnosti. Mají sklolné náušníky, aby byla skladná, zabírala málo místa při přenášení a vlezla se do ochranného obalu, který je součástí balení. I přes svoji skladnost jsou ale dostatečně velká, aby zcela obejmula uši a jsou vybavena 40mm neodymovými měniči zaručujícími kvalitní poslech hudby.

Bezdrátový přenos je zajištěn pomocí technologie Bluetooth 4.0, díky kterému je snadné a rychlé spárování s mobilními telefony či tablety. Prostřednictvím bezdrátového přenosu a vestavěného mikrofonu, je zajištěna i možnosti přijmout telefonní hovor, a to pomocí tlačítka s logem Genius umístěném na mušli sluchátek. Kolem tohoto tlačítka jsou rovnoměrně rozmístěna další čtyři tlačítka pro regulaci hlasitosti a přepínání skladeb.

Integrovaná dobíjecí baterie s kapacitou 500 mAh vydrží až 15 hodin poslechu, takže se uživatel nemusí obávat vyrazit ven na celý den. Sluchátka jsou vybavena audio vstupem pro 3,5mm jack konektor pro snadné připojení ke všem zařízením, jako jsou například mp3 přehrávače, které nenabízí možnost bezdrátového připojení.

Rozměry sluchátek Genius HS-930BT jsou 179 × 146,7 × 71,3 mm a jsou dodávána včetně cestovního obalu, nabíjecího USB kabelu a audio kabelu. Doporučená cena v ČR je stanovena na 820 korun s DPH.

Nová bezdrátová sluchátka Genius HS-930BT v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama