notebook-s-core-i7-i-v-cr
Novinka Notebook s Core i7 i v ČR

Notebook s Core i7 i v ČR

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

2. 6. 2009 00:00 2

Společnost Goldmax Laptops v nejbližší době zahájí distribuci extrémních notebooků značky Eurocom, která nabízí i stroj s procesorem Core i7.

Reklama

Pokud stejně jako já obdivujete ty nejvýkonnější herní notebooky, nejspíš vás tato novinka potěší. Po značce Rock (např. recenze Rock Xtreme 620) se totiž na našem trhu začnou brzy začnou prodávat další podobně šílené notebooky. Ve světě jsou známé pod značkou Eurocom, ale lokální distributor je bude prodávat jako Goldmax Laptops.

Notebook s Core i7 i v ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

A co konkrétně v nabídce Golmax najdeme? Například je to Goldmax Emperor, který je mířen jako konkurence pro nedávno uvedený Asus W90 (viz naše recenze). Podobně jako W90ka nabízí i Emperor velký FullHD 18,4" displej či některý z mobilních procesorů Intel Core 2 Duo včetně nejvýkonnějšího čtyřjádrového Core2 Extreme QX9300. Dále je tu až 8 GB DDR3 RAM na 1333 MHz, dvojice GeForce GTX 280M ve SLI či až tři pevné disky v RAID 0, přičemž je jen na vás, zdali zvolíte klasické disky, nebo SSD. A cena? Na tu se raději ani neptejte.

Notebook s Core i7 i v ČR
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhou, ještě extrémnější novinkou, je Goldmax Panter i7. Pokud vám název evokuje spojení s procesory Intel Core i7, pak jste na správné adrese. V útrobách tohoto 17" drobečka jsou opravdu procesory Intel Core i7 a na výběr jsou všechny modely včetně Core i7 965 Extreme (a b budoucnu také 975 Extreme). Dále jsou tu tříkanálové paměti DDR3 s kapacitou až 12 GB, dvojice GeForce GTX 280M ve SLI či FullHD displej. Stejně jako v případě Golmax Emperor může být i Panther osazen až trojicí pevných disků. Také u tohoto "laptopu" je cena nejméně zajímavou položkou. Koho by totiž zajímala cena od 75 tisíc korun...

Pokud se chcete o Pantherovi i7 dozvědět více, mám pro vás dobrou zprávu. Panther i7 by totiž koncem tohoto, nebo začátkem příštího týdne měl dorazit do naší redakce a recenze tohoto nejvýkonnějšího notebooku na světě se proto snad už brzy dočkáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama