nidec-obnovil-po-zaplavach-v-thajsku-vyrobu-motorku-do-hdd
Novinka Nidec obnovil po záplavách v Thajsku výrobu motorků do HDD

Nidec obnovil po záplavách v Thajsku výrobu motorků do HDD

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 12. 2011 13:30 8

Z přírodní katastrofy se pomalu vzpamatovávají další výrobci. V průběhu minulých týdnů obnovil výrobu i největší dodavatel motorků pro pevné disky Nidec.

Reklama

Po Western Digital obnovila svou výrobu v Thajsku i japonská společnost Nidec Corporation, jeden z největších výrobců vřetenových motorků do pevných disků.

Firma má v Thajsku celkem deset továren, a to včetně sesterských a dceřiných společností, přičemž zde vyráběla zhruba sedmdesát procent světové produkce motorků. V polovině listopadu obnovila výrobu ve třech fabrikách, v jedné z nich vyrábí součástky pro motorky.

21. listopadu pak byla obnovena produkce i ve druhé fabrice určené výrobě motorků a v pátek firma oznámila spuštění dalšího závodu. Celkem má nyní v provozu devět z deseti závodů.

Nepřehlédněte: Western Digital obnovil výrobu HDD v jedné ze svých fabrik v Thajsku

Ve stejný den jsme vás informovali o tom, že Western Digital obnovil výrobu v jedné ze svých továren. Konkrétně šlo o podnik ve městě Bang Pa In. Momentálně probíhá vysoušení závodu v Navanakornu, které by mělo být dokončeno nejpozději příští týden v pondělí.

Nidec obnovil po záplavách v Thajsku výrobu motorků do HDD
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Xbit-labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama