netradicni-web-s-videem
Novinka Netradiční web s videem

Netradiční web s videem

Martin Stančík

Martin Stančík

11. 8. 2009 15:41 5

Nový web nabídne online video s perfektní kvalitou obrazu, které můžete rychlostí blesku posunovat dopředu i do zadu - a nepotřebujete k tomu žádný speciální software.  

Reklama


Úspěch chystané EpixHD.com však nebudou zaručovat jen výše zmíněné parametry, nýbrž hlavně nabídka filmů, koncertů a originální produkce čtyř předních hollywoodských studií. "Nejdůležitější je, že mám třetinu všech materiálů, které Hollywood kdy vyprodukoval," říká šéf Epixu Emil Rensing. A to díky čtyřem partnerům Epixu - Viacomu, Paramount Studios, Lions Gate Entertainment a MGM. Epix chce přímo konkurovat prémiovým kanálům HBO od Time Warner a Showtime od CBS. Stránku povede bývalý šéf AOL Rensing, jehož cílem bylo podle jeho vlastních slov, aby byla služba "co nejjednodušší na používání.

Netradiční web s videem
i Zdroj: PCTuning.cz

"Chceme uživatelům dát něco navíc. Mluvíme se studii i o tom, co se stalo při natáčení pořadů a perličky chceme uživatelům přinést," říká Rensing. EpixHD.com by mělo být spuštěno do října, v současné době web testuje malá skupina lidí. "Nechceme lidi naučit sledovat filmy na internetu - to oni už dělají. Nechci znovu vymýšlet, co už někdo přede mnou udělal. Hulu má výborný přehrávač - půjčíme si ho. YouTube má některé skvělé funkce - vezmeme si je a všechno spojíme dohromady." A navíc jedna perlička - předplatitelé Epixu budou moci pozvat až 4 své kamarády, kteří se budou moci zdarma dívat na obsah webu na svých počítačích.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama