nec-pripravuje-24-wuxga-monitor-lcd-ea243wm
Novinka NEC připravuje 24" WUXGA monitor LCD-EA243WM

NEC připravuje 24" WUXGA monitor LCD-EA243WM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 12. 2011 10:45 1

Novinka spadá do rodiny MultiSync a je osazena panelem s matricí TN, což nemusí být pro méně náročné uživatele ale vůbec rozhodující.

Reklama

Zastoupení NECu oznámilo uvedení nového čtyřiadvaceti palcového LCD monitoru. Model, který je znám pod označením LCD-EA243WM(-BK), je osazen matricí TN a podsvícený pomocí LED. Vybírat můžete, resp. budete moci, z černého a bílého provedení

Rozlišení je WUXGA, tedy 1920 × 1200 pixelů. Dynamický kontrast má dle výrobce hodnotu dvacet pět tisíc ku jedné. U jasu je maximem 250 cd/m2.

A kupodivu ani na vstupy není novinka kdovíjak chudá, najdete zde Dsub, DVI, HDMI a jeden DisplayPort. Zabudovaný USB hub hostí rovnou čtveřici USB 2.0 portů, přítomny jsou i dva vestavěné reproduktory s výkonem jeden watt. Neurazí, ani nenadchnou.

Senzor AmbiBright zajišťuje automatickou regulaci jasu (podsvícení) podle okolí. Monitor je pak obdařen také 130mm polohovacím stojanem, který umožní nastavení výšky, náklonu.

V Japonsku se na pultech obchodů objeví 18. ledna. Jeho cena je stanovena na 45 tisíc jenů, tj. na přibližně 576 dolarů.

NEC připravuje 24" WUXGA monitor LCD-EA243WM
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama